Free Download Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip 7.10.2z APK

Free Download Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip 7.10.2z APK

Description of Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

Gjej kengetaret me te famshem shqiptar | Find the most popular albanian singers

Loje shqiptare, aplikacion ne shqip | Free Albanian game

Per te luajtur
Ju do te kini te vendosur foton e nje kengetari te famshem dhe do te duhet te gjeni emrin e tij. Nese nuk e dini mund te perdorni monedha per tju ndihmuar ose per te kaluar ne nivelin tjeter.
Loja ju jep monedha kur mbaroni nje nivel ose kur beni nje postim rreth lojes ne rrjetet tuaja te preferuara sociale.

Me shume se 100 nivele me kengetaret tuaj te preferuar.

Instaloni aplikacionin dhe mos harroni te na jepni 5 yje.
20 NIVELE TE REJA
——————————–
20 NEW LEVELS

App Information of Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

App Name Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip
Package Name com.erald.gjejkengetarinshqiptar
Version 7.10.2z
Rating ( 217 )
Size 25.9 MB
Requirement Android 5.0+
Updated 2019-07-19
Installs 10,000+
Category Games, Trivia
Developer

Tags: , , , ,